ПРАВИЛА ПРОЖИВАННЯ “РОДИННЕ ГНІЗДО”

Ми раді вас вітати у “Родинне Гніздо”! Сподіваємось, що надані послуги щодо проживання Вас не розчарують і залишать хороші спогади про частинку Галичини у мальовничому Прикарпатті.

ПРАВИЛА ПРОЖИВАННЯ :

  1. Дані Правила проживання розроблені відповідно до Правил користування готелями та аналогічними засобами розміщення та надання готельних послуг, затвердженими наказом Державної туристичної адміністрації України від 16 березня 2004р. №19.
  2. Споживачі бази відпочинку беруть до уваги і не заперечують проти використання на території системи відео спостереження, за винятком готельних номерів/котеджів.
  3. Гості повинні дбайливо ставитись до майна бази відпочинку “Родинне Гніздо”, використовувати обладнання за призначенням, дотримуватись вимог пожежної безпеки. У разі виявлення пошкодження майна, технічних несправностей негайно повідомити про це адміністратора. У разі втрати, знищення або пошкодження майна “Родинне Гніздо” гість зобов’язаний відшкодувати його вартість, згідно ринкових цін, встановлених на момент втрати, знищення, пошкодження.
  4. У котеджах, номерах, санвузлах, коридорах та інших приміщеннях куріння звичайних, електронних сигарет та кальянів заборонено.
  5. Заборонено виносити постіль та покривала з номерів на вулицю. Якщо потрібні пледи – звертайтесь до адміністрації закладу!
  6. Адміністрація просить не готувати їжу та харчуватись в готельних номерах, а лише в спеціально відведених для цього місцях.
  7. Після виходу з номера/котеджу всі електроприлади повинні бути вимкнені. Дотримуватись розумного споживання електроенергії.
  8. з 23:00 до 8:00 зберігається режим тиші. Забороняється включати на велику гучність аудіо системи.
  9. Якщо споживач неодноразово порушує Правила проживання та/або Правила пожежної безпеки, що призводить до матеріальних збитків, та/або створює незручності для інших споживачів, адміністрація має право на компенсацію на відшкодування збитків, а також має право відмовити у поселенні або розірвати договір (здійснити виселення).

Скористайтеся трансфером (за попереднім замовленням)

Доступ до інтернету через Wi-Fi (мережа Родинне Гніздо пароль 22222222)

Приємного відпочинку!